Тантра

Тантра – изкуството на докосването. Тантра масажът почита човека и човешкото тяло като цяло.

ТантраТантра е философия за живота, която се прекланя пред тялото и разглежда сексуалната енергия като положителен жизнен елемент. Тантра показва пътя на любовта към себе си, като предпоставка за  повече интимност със самите нас. В Тантра сексуалността се разглежда като божествено, което ви предлага дълбока връзка между себе си и към живота.

„Тантра учи на благоговение, любов,

уважение и благодарност към тялото.

Тялото е чудо, те е най-великото от всички мистерии. „

Ошо

Какво е Тантра Масаж?

Тантра масаж изследва цялото ви тяло, включително областта на гениталиите. В Тантра, областта на слабините, гениталиите, се разглежда като свещен храм, който е проводник за връзка с Божествената енергия.Внимателният и нежен  допир ще ви отведе в контакт със собственото ви тяло и ще остави траен ефект.Тантра има две направления:

- Йони е Тантра масаж за женските полови органи;

Лингам е Тантра масаж за пениса при мъжете;

Какво прави тантра масажа?

За мъжът: Масажът Тантра е възможност да се отпуснете и да се впуснете в очаквана наслада. Ето защо Тантра е полезна за преждевременна еякулация или проблеми с импотентността, а масаж на простатата, като част от Тантра масажа е едно уникално преживяване за повечето мъже. То дава на много мъже сексуално удоволствие. Масажът на простата предотвратява рака на простатата и води мъжете в много дълбока физическа и психическа релаксация.

За жената: С тантра масажа жените развиват сексуалният си опит и стават по-свободни да признаят собствените си нужди. По време на релаксация, дълбокото удовлетворение настъпва на физическо, емоционално и енергийно ниво. Това е възможност да се свържат с истинските си желания и да намерят по-дълбоко разбиране на това, което наистина искат от живота. Всичко това води жената до по-дълбока лична интимност.Дори по време на бременност, масажа Тантра е много успокояващ. Младите майки често имат трудности след раждането и Тантра масажа помага да преоткрият своята сексуалност, след физическите промени, които настъпват по време и след бременността може да се окаже трудно или да не бъде възможно да се изпита удоволствие.

За масажиста при тантра масаж:Тантра масажиста може да бъде жена или мъж. За да се отпусне приемащият масажа, масажиста трябва да съответства на сексуалните предпочитания на пациента. По често жените предпочитат мъже масажисти и обратното, мъжете предпочитат жени масажистки. В съвременните общества обаче все по-често се случва гей мъже или жени да предпочитат масажисти от собствения си пол, което е разбираемо.

Post Categories: Видове масажи
Tags: , , , , ,