Тантра еротичен масаж на четири ръце

еротичен-масаж-на-четири-ръце

Всички Тантра масажи са проектирани с една цел: да ви дадат най-луксозното и чувствено преживяване, което е възможно. Лежейки в удобна стая, богатата миризма на ароматни масла витаещи във въздуха, меката светлина, приятната ласка на красив гол атлетичен мъж , може би ви звучи като нещо от мечтите ви, но всъщност това е, което предлага всяка сесия с един от нашите тантрически богове. Звучи като абсолютно удоволствие,нали?

Не виждате как нещата могат да станат по-добре?

Е, помислете отново , защото ние предлагаме тантра еротичен масаж на четири ръце, който се извършва от двама красиви млади и атлетични масажисти и обещава да направи вашето преживяване от масажа, дори още по-добрo.
Тантра еротичен масаж на четири ръцеЗатворете очи и си представете чувството по тялото ви да се полагат грижливо четири ръце. Представете си двама напълно голи братя стоящи над вас, масажирайки тялото ви в перфектна хармония, за да ви пренесат в един свят на блаженство. Представете си мекото, гладко усещане на масло и плъзгането без усилие над Тантра еротичен тялото ви на четири здрави чувствени ръце.
Често по време на масаж , мозъкът може да предположи къде ще бъде следващия допир, така масажите могат да загубят своята непредсказуемост. Докато при масаж на четири ръце, мозъкът не може дори да си представи къде и кога ще бъде следващото докосване , така че всяко докосване е добре дошла изненада, която е вълнуваща и стимулираща. Като не знаеш какво ще се случи по-нататък, можеш напълно да загубиш себе си в момента и да увеличи информираността и чувствителността. Цялото ви тяло ще пулсира с удоволствие под всеки допир на този масаж на четири ръце.

Тантра еротичен масаж на четири ръцеТантра еротичен масаж на четири ръце е здравословна терапия. Той е предназначен за да стимулира скритата сила на сексуалната енергия у пациента и да я задейства за здравословни цели. Този масаж успява да предизвика понякога позабравени биохимични реакции във вашето тяло, който ще подействат като катализатор за вашето добро здраве и жизненост. Имайте предвид, че масажистите на са жигола нито изпълняват други нестандартни желания извън масажа. Този масаж се изпълнява от двама братя професионални масажисти и е предназначен както за жени така и за мъже.

Изпратете запитване по имейл за Тантра еротичен масаж на четири ръце един ден предварително. Цената на този масаж за дами е 250 лв

Post Categories: Видове масажи
Tags: ,