Простатен оргазъм

простатен-оргазъм

Простатен оргазъм

Какво е простатен оргазъм при мъжете? Всеизвестен е факта, че по ануса както на жените, така и при мъжете има разположени нервни клетки на удоволствието, които при стимулиране в определени ситуации могат да предизвикат силна възбуда и оргазъм.  Тук обаче става въпрос не просто за ануса при мъжа, а за стимулиране на простатата.

Простатен оргазъмПри масажа на простатата, който иначе си е чисто лечебна процедура(препоръчва за профилактика на простатит при мъжете), се стимулират рефлекторно центровете на удоволствието в хипоталамуса и се повишава нивото на адреналина. Подобна стимулация, ако се извърши от много близък човек( съвсем не става дума за майка ви!) в подходящата обстановка може да доведе силен и мощен оргазъм при мъжа.

Простатият оргазъм се различава значително от стандартните начини за постигането на еякулация при мъжа. Това е така заради специфичните центрове на удоволствието които се засягат, чувството и изживяването е съвсем различно.

 

Мулти оргазъм при мъжа (многополастов оргазъм)

Възможно ли е по време на масаж на простатата мъжа да получи серия от оргазми без да стигне до финална еякулация? Отговорът е да! Разбира се ни при всички мъже се получава. Трябва мъжа да е отпуснат, спокоен и да се чувства уверен в действията на масажиста. Освен това тези върхови състояния се постигат с много търпение и много практика. Така мъжа стига до пълен контрол над тялото си, постига душевно и емоционално равновесие.

Простатен оргазъмОт огромно значение за постигането на мулти оргазъм при мъжа е опитността и знанията на масажиста. Той е този който с професионалните си движения предизвиква оргазма при мъжа, без да позволява финалната еякулация.

Къде в София правят масаж на простатата? Можете да отправите запитване в студио VIP

Post Categories: Видове масажи