Нудистки масаж

нудистки-масаж

 Тантра Нудистки масаж

Откакто Ева изяде ябълката в Райската градина , ние покриваме нашите естествено красиви тела с облекло. Започнали сме да се срамувамe от нашия външен вид и сме направили всичко възможно, за да покрием голотата и да се скрият нашите недостатъци. Нудизмът разсъблича телата ни, които сме скрили под дрехите си и поради тази причина, нудистките масажи са станали все по-популярни.
Всеки може да се насладите на свободата, предлагана чрез нудисткия масаж, независимо дали ви е за първи или за стотен път.

Нудистки масажНудиски масаж е чудесен начин да се насладите на тантра масажа. Този вид масаж предлага свобода, релаксация и освобождение, което само нудизмът може да донесе, докато изследвате на духовното пробуждане на Тантра.

Ако това е вашият първи път като нудист, масажът е лесно и забавно въведение в този вълнуващ нов свят. Вашият масажист ще ви помогне да прегърне истинската си вътрешна природа и ще ви помогне да се чувстват напълно комфортно и удобно.

Гол масаж или нудистки масаж е точно така, както звучи. И клиента и масажиста при този вид масаж трябва да са напълно голи. Това се прави не само, за да ви помогне да се чувствате по-комфортно, но се използва също и да ви осигури едно наистина уникално и вълнуващо преживяване. Вашият гол масажист ще използва различни масажни техники, за да се увеличи вашето удоволствие и стимулация.
В допълнение към VIP нудистки масаж се включват и техники от тантра масажа за провокиране на сексуалната енергия на пациента, което допълнително повишава удоволствието от масажа.

Нудистки масажТантра нудистки масаж се предлага както на дами, така и на господа. В България има много малко места, където се предлага този вид масаж, като цените за дами са от порядъка на 150 лв.

Post Categories: Видове масажи
Tags: , ,