Масаж за двама по домовете

масаж-за-двама-по-домовете

Масаж за двaма по домовете

 

Често искаме да се насладим на хубав приятен масаж в уюта на дома в компанията на интимния ни партньор или на друг близък приятел или роднина. За това нашето студио за масажи вече предлага и масаж за двама по домовете.

Ние сме двама братя професионални масажисти и разполагаме с преносими масажни кушетки и всичко необходимо , за да превърнем бързо и лесно вашия дом в приятно масажно студио. Ние сме коректни и отговорни, за това ще дойдем на време и ще ви помогнем да изхвърлите ненужните токсини от организма си и да освободите натрупаното през деня напрежение.

Масажът е изключително полезна и приятна мануална терапия, която влияе  пряко на човешката лимфна система, на кръвообращението, на нервната система, на ставите и околоставните тъкани и разбира се на най-големия орган в нашето тяло – кожата. Често се използва от активно спортуващи за ускоряване на възстановяването след спорт или от хора с хронични болки и типични заболявания на опорно-ставния апарат.

Масажът за двама по домовете е предназначен за двойки, семейства и близки приятели, които искат да споделят един прекрасен масаж в удобството на дома с близък човек. За да си запишете час за тази процедура е необходимо да позвъните 6-7 часа по-рано или още по-добре от предходния ден. За да организираме масажа ние се нуждаем от технологично време. Имайте предвид, че в София все още движението на градския трафик не е така добре уредено и задръстванията са често явление.

 

За да поръчате масаж за двама на по домовете, моля обадете се един ден по рано за да запазите час.

Масаж за двама по домовете

Post Categories: Видове масажи
Tags: , ,