Масажисти Варна – масажи по домовете

Масажисти Варна – професионални масажи по домовете.

Варна предлага изобилие от козметични, фризьорски, гримьорски и услуги от масажисти за своите граждани и посетители, както през летния сезон така и целогодишно, за да се чувстват добре и красиви. Несъмнено има не малко масажни студия и масажисти във Варна, работещи както в салоните, така и някои от тях предлагат масаж по домовете във Варна. Това е и предпоставка за търсенето на квалифицирани масажисти във Варна, които могат да предложат професионално обслужване на своите клиенти, както и разнообразие от различни масажи: шведски масаж, релаксиращ масаж, масаж на цяло тяло, масаж на гръб, тантра, масаж за двама, масаж на четири ръце, рефлексотерапия и други.

 

Масажисти Варна   масажи по домоветеГорещите дни, плажа и безкрайните купони във Варна изтощават, тогава тялото се нуждае от релаксация, спокойствие, грижи и разтоварване от напрежението посредством масаж. Масаж по домовете е това, от което се нуждаете – в удобно за вас време, в уюта на собствения ви дом или хотелска стая.


Масажът съществува още от дълбока древност, а наименованието му идва от гръцки „массо” – меся, разтривам. Масажът се използва като метод за лечение през 5000г. пр. н.е. в Китай. По-късно и в Япония, Гърция, Египет и  Индия. Масажът може да се прави както с ръце, така и с крака или специфични уреди за масаж. Използват се 5 основни техники, които има свои спомагателни варианти, това са: поглаждане, разтриване, размачкване, ударни техники и вибрация. Чрез тях се засилват оздравителните и възстановителните процеси, тонизира се тялото, засилва се лечебното действие на масажа, стимулира се кръвообращението и лимфообращението, като по този начин се прави профилактика на целия организъм.

Масажисти Варна   масажи по домовете

 

Масажът на четири ръце е балансира и хармонизира енергията в тялото. Целта му  е да се постигне пълна хармония между тялото, ума и емоциите. Ефектът му е двойно по-силен от масажа изпълнен на две ръце. При масажа от двама масажисти се използват техниките от шведския и спортния масаж, като разликата е че движенията се изпълняват по-бавно и натискът на зоната около гърба е малко по-голям. В гр.Варна няма голямо предлагане на масаж на 4-ръце, но за сметка на това в летните месеци от София и други градове пристигат много масажисти. Тогава е момента да се възползвате от техните услуги – масажи по домовете и масажи в хотелската ви стая. Всяка година във Варна работят и момчетата от студио  VIP в София , които са специалисти в масажите на четири ръце и ще ви помогнат да се освободите от напрежението на ежедневието и проблемите.

 

Масажисти Варна   масажи по домовете
По света съществуват много и различни видове масажи, които с времето са усъвършенствани и развити. Масажът е универсално средство за въздействие върху организма, чрез своите похвати. Масажът – спортен, релаксиращ, лечебен или друг е мощно средство в спорта, медицината и живота. Изпълнен от квалифициран масажист, масажът спомага за нормалното физически, емоционално и психическо състояние и повишаване на работоспособността. Забравете за стреса, напрежението и умората. Потърсете вашият масажист във Варна и се доверете на опита му. Масажистите, които посещават адреси в гр.Варна, обикновено разполагат с преносими масажни кушетки. Разбира се при необходимост масажа може да бъде направен и на легло.

Ако сте масажист и работите във гр.Варна, ако сте на свободна практика или имате салон за масажи или правите посещения по домовете – свържете се с нас, за да разберете как можете да поставите кратък рекламен текст и данни за контакт на тази страница.Отправете запитване на: 24@vip-massage.eu

 

Студио за бутикови масажи „VIP“

ще предлага масажи по домовете

в гр.Варна от 5-ти юли до 20-ти

август 2014. За да се свържете с

нас посетете нашия сайт  от ТУК

Масажисти Варна   масажи по домовете

Post Categories: Видове масажи
Tags: , , , , ,