Лингам Масаж

Лингам масаж е част от тантра масажа и често е неговия завършек.
Лингам МасажТантра е един от най-прекрасните празници на всички изкушения на тялото, които може да съществува. Тантра не прави разлика между добри и лоши части на тялото – всяка част се третира с почит, както и останалите, това включва и гениталните зони. Въпреки че Тантра е била част от живота на много хора на Изтока в продължение на хиляди години,  едва днес за западния свят тя буди все повече интерес. Тантра отдава почит на цялото тяло и ума.
Тантра масаж има за цел да увеличи сексуалната енергия, преминаваща през тялото и да възпламени духовни центрове в главата. Това позволява разширяване в духовните термини , което позволява на човек да се свърже с вселената по уникален начин . Тялото е част от това духовно пътуване и да се насладите на тялото си по такъв начин, че да се увеличите енергията на Чи прави Тантра много желана част от живота.

Лингам е санскритската дума за “ пенис “  и буквалното тълкуване е “ палка на светлината „. Пенисът като част на тялото получава същото вниманието по време на Тантра масаж както и останалите части. Тъй като пениса е област, която е много чувствителна към докосване , той скоро се „пробужда”, когато лингам масажа започне.
Като цяло след лингам масаж е нормално оргазмената енергия да строи от вас. Това е известно като “ щастлив край “ и се насърчава, но не е задължително да се насладите на този опиат.

По време на Лингам масажа ще бъдат насърчавани да се включи в духовния си характер и употреба дихателни техники. Това ще помогне на енергията да тече по меридианите на коронната чакра, която ви позволява да се насладите по начин, по който не можете да достигнете с мастурбация.

Освен това, Лингам масаж може да помогне на хората , които имат затруднения в секса или имате някакви задръжки или дори сексуална дисфункция. Това е естествен начин да се справите с тези проблеми по начин, който ще бъде по-успешен , отколкото някакви хапчета или отвари. Тантра масажа, като цяло и лингам масажа, като част от него могат да ви помогнат да задържате ерекцията по дълго и ви гарантират, че ще имате по-здравословен сексуален живот , без да се тревожите. Вие ще бъдете отведени в напълно различно състояние на релакс и възбуда , за да бъде в състояние да се насладите на най-чистата форма на екстаз.

Post Categories: Видове масажи
Tags: , , , ,