ЗА НАС

 

Ние не възприемаме нашата работа, като задължение. Ние работим това, което обичаме.

Когато правим масаж ние се отдаваме изцяло и се наслаждаваме на работата си. Специализирали сме се в масажите на 4-ръце и сме способни да доставим едно безумно масажно удоволствие на нашите клиенти – масаж едновременно от двама млади масажиста. За да сме винаги в добра форма ние спортуваме редовно и така успяваме да дадем най-доброто от себе си в нашата работа. Ние ценим нашите клиенти и се стремим да сме винаги любезни, усмихнати и позитивни. Защото за нас да „даваш“ е истинско удоволствие.

Защо масаж и какви са предимствата на масажа пред другите алтернативни методи за лечение и здравна профилактика?

Масажът освобождава хронично напрежение и болка в мускулите. Подобрява се кръвообращението и гъвкавостта на мускулите и ставите, редуцира се умствената и физическа умора и стреса. Подпомага се по-бързото зарастване на накъсаните мускулни тъкани при спорт и тежък физически труд, постига се подобряване на стойката и намаляване на кръвното налягане. Масажът подобрява съня и концентрацията, отслабва чувството на тревожността и се създава цялостното усещане за спокойствие и благополучие.

При някои здравни проблеми масаж не се прави. Такива са наличието на пъпки по кoжата, или други заразните обриви; при натъртвания, повърхностни охлузвания и рани, ако имате разширени вени, възпаление на ставите, треска, висока температура, тумори, при сърдечно-съдови заболявания и напреднала бременност масаж не се прави. Категорично да се избягва точковия масаж при хора, които страдат от разширени вени.

 

 

ЗА НАС