Масаж с освобождаване

масаж-с-освобождаване

Въздействие на масаж с освобождаване върху организма

Масаж с освобождаване се отразява много благоприятно върху физическото и психическото състояние на човека.  Въздействието на масаж с освобождаване се състои в подобряване на условията за дейността на мускулите и ставите съчетано с мобилизиране на мощната сексуална енергия, която подобрява проходимостта на енергийните канали. При възстановяването след болести или травми добре подбраният и приложен масаж с освобождаване също има благотворно въздействие върху организма.
Масажът действа непосредствено върху повърхността на тялото. Под влияние на масажните похвати се подобрява и кръвообращението, а това води до порозовяване или силно зачервяване на кожата. Масажа на пениса, подобрява кръвната проходимост и спомага за  профилактиката на импотентност и сексуална дисфункция.Съществено се подобрява и храненето на кожните клетки по цялото тяло. Общо известно е, че кожа, на която се прави масаж става по еластична, гладка и по-малко се сбръчква. Тя е по-устойчива спрямо климатичните влияния, слънцето, дъжда, студа и т.н. Не бива обаче да забравяме, че масажът влияе благотворно само върху здрава и чиста кожа, без наранявания. Интензивният, редовно прилагам масаж с освобождаване може до известна степен да спомогне за отстраняването на натрупана подкожна мазнина. До оптимален резултат при хора, страдащи от затлъстяване, може да доведе само масажът с освобождаване, съчетан с редовни и интензивни движения и диета за отслабване.
Масажът влияе добре и върху ставите, като спомага за повишаването или запазването на подвижността им. При хора, които не се движат достатъчно, дейността на ставите е намалена. Чрез масаж на почти обездвижените стави се постига бързо отстраняване на почти всички излишни и отпадъчни вещества, които често са причина за повишена умора, затруднения в движенията и болки. След масажа с освобождаване ставата се освобождава, а обемът на движението й се увеличава. При допълнителни лечебни процедури след прекарани травми масажът е необходим помощник. Той ускорява премахването на болката и подобрява подвижността на ставите.
Масаж с освобождаванеМасаж с освобождаване допринася за подобряване на кръвообращението и лимфотока, включително и в интимната зона на мъжа, улеснява отстраняването на отпадъчните вещества, които възникват в мускулите след физическо натоварване и от там – до ускорено преодоляване на умората. Известно е, че масажът прилаган върху кожата, се отразява благотворно и върху вътрешните органи.
Той влияе и върху нервната система. Умереният и бавен лек масаж успокоява, силният и бърз масаж, извършен с променящ се ритъм, по-голяма интензивност и в различни посоки, действа възбуждащо. При масажиране обаче често трябва да се взема предвид и типът нервна система на масажирания. С лек успокояващ масаж на превъзбудени лица ще постигнем благоприятно въздействие, а при пасивните и отпуснатите е по-подходящо да приложим енергичен масаж, с възбуждащо действие. Масажните похвати винаги действат върху кожата и подхожната тъкан. Чрез тях могат да се възбудят или потиснат рецепторите, разположени в кожата и под нея, а оттам рефлекторно да се повлияе върху централната нервна система, която от своя страна обратно да въздейства върху останалите органи на тялото. Така се обяснява рефлекторния ефект на масаж с освобождаване.
Различните масажни похвати предизвикват активизиране на хистамина и хистаминоподобните вещества, които водят до разширяване на капилярите. Получават се по-добро кръвоснабдяване на масажираната област, зачервяване на кожата и повишаване на телесната температурата. Това подобрява и общата обмяна на веществата. По този начин се проявява биохимичният ефект на масажа с освобождаване.
Чрез масажа механично се ускорява кръвообращението, лимфотокът, вследствие на което по-бързо се отстраняват т. нар. „остатъчни вещества” от обмяната. Подобрява се също отстраняването на различни вещества, възникващи при потенето. По този начин се ускорява отморяването след напрегнати движения и евентуалните болки намаляват. След масаж с освобождаване възстановяването става много по-бързо, отколкото след обикновена пасивна почивка. Така се обяснява механичният ефект на масажа.
Посочените различни ефекти от масажа с освобождаване се проявяват едновременно и отражението им в организма е комплексно. Резултатите зависят от различните масажни похвати, посоката, интензивността, бързината и начина на провеждането им и влиянието на помощните масажни средства или уреди, както и на средата, където се прави масажът, от състоянието на масажирания и на масажиста в момента и от редица други обстоятелства.

 

„Още за Масаж с освобождаване“

Някога да сте се замисляли каква е тайната на тайландките? Правилно – така нареченият масаж с освобождаване.

 

Факт е, че тайландките могат да доведат всеки мъж до екстаз единствено с помощта на тялото си.Сексуалните техники,които те владеят са легендарни.

 

За да овладеете тайните на перфектния масаж с освобождаване е нужно да вложите и чувства, и практически умения.

 

Решаваща роля при масажа с освобождаване има именно тялото ви – тук сексуалният ви опит и физическата ви подготовка нямат значение. На първо място трябва да знаете, че основни при този вид масаж са силното ви желание да доставите на партньора си върховно удоволствие и смиреността пред него.

 

За да направите идеалния масаж с освобождаване първо трябва да създадете подходяща обстановка в помещението – запалете ароматни свещи, използвайте етерични масла. Всичко останало е желание и любов.

 

Всеки масаж, вплел в себе си всички нюанси на интимността може да накара половинката ви да тръпне в очакване какво следва. Целувайте половинката си страстно, докато го масажирате нежно. Целувайте го навсякъде – по ръцете, гърдите, бедрата. Покорството и влюбеният поглед, с който го гледате задължително трябва да създават у него чувството, че той не е само любимият ви мъж, а господар на всичките жени по света, а точно в този момент най-прекрасната сред тях му дарява неповторима наслада.

 

Трябва да показвате искрено възхищение от всяка една част от тялото на любимия ви. И докато работите върху едно от най-слабите места на мъжете, а именно секса, създавате на половинката си едно прекрасно еротично шоу, което веднага ви дарява с титлата „най-добрата любовница“.

 

Друга тайна на добрия масаж с освобождаване е това да се стараете да докосвате абсолютно всяка една част от тялото на половинката си с вашето тяло, това ще го възбуди още повече, докато накрая няма да издържи и ще достигне кулминацията.

И така – масажът с освобождаване е не само докосване, физически контакт, ласки и целувки. Перфектният масаж с освобождаване е да покажете на половинката си, че го обичате, цените и уважавате. Именно това, а не просто физическото съприкосновение ще събуди у него неподозирани страсти.

 

В никакъв случай не възприемайте масажа с освобождаване като унижение за личността ви. Напротив – той е едно прекрасно обяснение в любов, едно истинско признание към половинката ви.

 

Идеалният масаж с освобождаване започва с един лек, релаксиращ масаж, за да може партньора ви да се отпусне и настрои за това, което ще последва. След това дайте свобода на въображението си – целувки, ласки, погледи, изпълнени с любов, докато доведете половинката си до така желания екстаз.

 

След такъв масаж с освобождаване, може да сте сигурни, че любимият ви трудно би погледнал която и да е друга жена.

Масаж с освобождаване от млади мъже масажисти за дами и господа на цени от 150 лв

Post Categories: Видове масажи
Tags: