Еротичен масаж

еротичен-масаж

Еротичен масаж е специален вид масаж , който стимулира развитието на сексуаления потенциал и усилва чувствителността и сексуалната функция. Този масаж е предназначен за всички, независимо от семейното положение , възраст и сексуален опит. Еротичения масаж обогатява сексуалните отношения , и стимулира сексуалното желание.
Масаж има дълга история и винаги е било изкуство, което дава истинска наслада. Еротичен масаж може да се сравни с водопад от абсолютно нови емоции докато тялото ви релаксира и сетивата ви напълно се изострят. Еротичения масаж усилва сексуален потенциал на тялото ви , като ви отвлича от ежедневието и ще ви изпълни с енергия. Сексуалните фантазии ще бродят в главата ви, а силен еротичен заряд ще се натрупа в тялото.
Еротичен масажЕротичния масаж стимулира сексуалния апетит на партньора  и създава благоприятни условия за чувствено удоволствие и оргазъм в края на сесията. Стимулирането на ерогенните зони ще улесни постигането на оргазъм. Ерогенни центрове и зони реагират моментално при контакт и това вълнение се предава по цялото тяло. Целта на еротичния масаж е сексуална стимулация . Сексуалната възбуда може да се постигне чрез докосване на чувствителни части на тялото ( ерогенни зони ) . Докосването лекува тялото и душата и има благоприятен ефект върху интимния живот. Не на последно място е и здравословния ефект от гледна точка на източната философия, която смята че чрез мобилизирането на сексуалната биоенергия на пациента се активира изключително мощен вътрешен заряд, способен да се пребори с множество патологии и да повиши имунната защита.

Еротичен масаж се препоръчва да се прави между двама партньори, които имат силна връзка, познават се добре и могат да се освободят напълно от задръжките. Макар често да се смята, че това е запазена територия на жената, която прави еротичен масаж, много изследвания показват, че подобна процедура направена от мъж на своята половинка е изключително благотворна за разнообразяването на сексуалния живот.

Post Categories: Видове масажи
Tags: , ,